OFFICE WEAR

A simple office look that always works! I love wearing blue striped shirts – here worn with a belt around the waist and with a medi length skirt.

Shirt/WHYRED, skirt/GESTUZ, sneakers/ECCO, belt/GANNI, necklace/JANE KØNIG

Save

Comments (3)
 • Reply April 27, 2017

  Johanne Kristensen

  Hej Funda, du ser som altid rigtig fin ud!! Jeg er gravid i 4.måned, og begynder snart at mangle pænt og komfortabelt tøj, men synes alt gravi tøj er kedeligt. Kunne du have et par tips, fra da du selv var gravid? Venlig hilsen Johanne

  • Kære Johanna, tak for ros. 🙂 Jeg var også ca. 4 mdr. henne på dette tidspunkt sidste år! Jeg gik med jeans de første 1-3 mdr, så nederdele med elastik i taljen da jeg var 4-6 mdr og derefter fra 6-9 mdr. gik jeg næsten kun med kjoler! Jeg endte faktisk ikke med at købe så meget graviditetstøj, men købte lidt fra Zara, H&M, Ganni i 1-2 størrelser større end jeg normalt brugte. Håber det kan hjælpe dig lidt. 🙂 Alt held og lykke med graviditeten! xx

 • Reply May 4, 2017

  Johanne Kristensen

  Tusind tak for dit svar, jeg vil helt sikkert tage rådene til mig! Rigtig god sommer