SUNNY DAY
IMG_3424 IMG_3423

(Coat and boots ISABEL MARANT, sweatshirt TO, pants ZARA and bag CÉLINE.)

Åh, hvor er det bare en dejlig solrig dag i dag! Jeg skulle have haft nogle solbriller på, da jeg var ude tidligere! Desværre har jeg fået en kæmpe ridse på mine fine Céline solbriller, som jeg håber man kan få lavet!! Håber I nyder det dejlige vejr! xx

Oh, it has just been such a lovely sunny day today! I should have had a pair of sunglasses on, when I was out earlier! But unfortunately I’ve got a scratch on my favorite Céline sunglasses, so I really hope that I can get them fixed!! Hope you are enjoying the nice weather! xx

Comments (6)
 • Reply February 27, 2013

  Melissa

  looking stunning again! x

  • Reply February 28, 2013

   FUNDA

   Thanks Melissa x

 • Reply February 27, 2013

  Simone

  Fedt outfit 🙂 ved du om man stadig kan få bukserne?

  • Reply February 28, 2013

   FUNDA

   Det ved jeg faktisk ikke, men det er kun 14 dage siden jeg købte dem i Paris! Så det kan være de stadig har dem! 🙂

 • Reply February 28, 2013

  sara

  Så fint outfit! 🙂

  • Reply February 28, 2013

   FUNDA

   Tak Sara! 🙂