SATURDAY
image kopi image kopi 3 image kopi 2

(Coat VINTAGE, knit KENZO, pants ZARA, scarf and sneakers ACNE, bag CÉLINE.)

Lørdag eftermiddag var jeg rundt og hygge i byen i dejlig afslappet tøj. Om aftenen stod den på hjemmelavet risotto, andebryst og Crème Brûlée efterfulgt af en god film. Jeg er forresten ved at lave en konkurrence klar til jer, så hold øje de næste par dage! Rigtig god søndag!

Saturday afternoon I was around in the city wearing very relaxed clothes. In the evening I had homemade risotto, duck breast and Crème Brûlée and after that I watched a good movie. By the way I’m getting a contest ready for you guys, so keep an eye on the blog the next couple of days! Have a nice Sunday!

Comments (10)
 • Reply February 24, 2013

  Susanne K. Andersen

  SÅ fint!

  • Reply February 24, 2013

   FUNDA

   Tak Susanne!

 • Reply February 24, 2013

  Karina

  Super smukt outfit 🙂

  • Reply February 24, 2013

   FUNDA

   Tak Karina 🙂

 • Reply February 24, 2013

  Marie-Louise

  Hej Funda

  Nu har jeg travlet det meste af Paris kategorien igennem, men fandt ikke rigtig noget svar. Har du et bud på en restaurent i Paris hvor man kan spise en god bøf bearnaise i klassisk fransk stil. Lidt ligesom Patis fx? Tænkte du var den rette at spørge 🙂 Tips til andre spisesteder modtages også gerne, hvis der er nogle must eat places.

  Hilsen Marie-Louise

  • Reply February 24, 2013

   FUNDA

   Spis på Mama Shelter, hvor jeg boede! De har den bedste restaurant og der er rigtig god stemning om aftenen. Men husk at bestille bord! Spis også på Cafe Charlot i Marais, der er super hyggeligt, god mad og cool typer! 🙂

 • Reply February 25, 2013

  Ladybugdenmark.blogspot.dk

  Super cool sæt. Hvor har du fundet de fine Acnesko?

  • Reply February 25, 2013

   FUNDA

   TAk 🙂 De er nogle år gamle desværre.

 • Reply February 26, 2013

  Henriette Oll.

  Wow… Nice sæt… Du har simpelthen så cool en stil!! Just LOVE it!!!!!!!!!!!!!!!

  • Reply February 26, 2013

   FUNDA

   Tusind tak Henriette! 🙂