XXVI DECEMBER

(Fur VINTAGE, sweatshirt and boots ISABEL MARANT, skirt ZARA and bag CHANEL.)

Håber I alle har haft nogle gode juledage og fået nogle skønne gaver! Der har været dejligt fredeligt herinde i indre by de sidste par dage, men det er nok slut fra i dag af når butikkerne åbner igen. Jeg overvejer lidt om jeg skal rundt at se på udsalg i de mange forskellige butikker i dag! Du kan se hvornår butikkerne starter udsalg i København lige her!

Hope you all had some good Christmas days and got some great presents! It’s been so quiet in the city these days, but that will probably end today, when the stores open again. I’m thinking of going sales shopping today! You can see when the stores are having sale in Copenhagen right here!

Comments (3)
 • Reply December 27, 2012

  Vilde

  Wow!! You look great! Love the fur and the styling.
  Merry x-mas:)

  • Reply December 27, 2012

   FUNDA

   Thank you 🙂 And Merry Christmas!

 • Reply December 27, 2012

  Emma Emilie

  Din gaderobe er simpelthen så misundelesværdig, og i den grad også din blog, der er gennemført ud til sidste punk! Bliv ved med at være så en inspirerende blogger. 🙂