MONDAY / NYC

Saturday night my neighbors showed me that we have the coolest rooftop in the building I’m staying in! It’s a little late discovering this after living here for a month! But it has also been too hot to be up there… I was just up to see the view in daylight this Monday and it is absolutely fantastic.

Cardigan/PART TWO, denim skirt/ISABEL MARANT, shoes/ACNE STUDIOS, bag/CÉLINE

Comments (13)
 • Reply September 26, 2012

  Isabella Verclour Henriksen

  Ih, du er så smuk!

  Jeg overvejer virkelig at flytte til New York. Det har været en drøm for livet. Jeg har altid været forelsket i New York! Jeg er bare pisse bange for at man bliver ensom… Det er jo en ny start på livet, og jeg tænker lidt: Hvordan får man venner? Går der lang tid før man får en hverdag til at fungere? Det lyder så enormt grænseoverskridende og absurd, men alligevel vil jeg så gerne bo i den by.

  Hvad gør man lige for at ‘the American dream’ lykkedes?

  Håber på svar,
  Isabella.

  • Reply September 26, 2012

   FUNDA

   Tak Isabella 🙂 Jeg vil sige at hvis man tager til New York for at studere eller fordi man har fået et job, så tror jeg hurtigt man falder til og får en hverdag igang. Men hvis man rejser helt alene, hverken kender nogen eller har et job eller studie tror jeg godt det kan være lidt hårdt! Dog er det altid lettere, da man kan snakke og forstå sproget, fx. i forhold til at flytte til Paris. Håber du finder ud af hvad du vil! 🙂

 • Reply September 26, 2012

  Petra Ljudbergh

  Vilken kamera använder du?

  • Reply September 26, 2012

   FUNDA

   Jeg bruger et Canon 7D.

 • Reply September 26, 2012

  Natalie - nataliechristina

  Wow hvor ser du mega godt ud funda!!,

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  • Reply September 26, 2012

   FUNDA

   Tak Natalie 🙂

 • Reply September 26, 2012

  Anna Gren

  Skal til New York i december og tænkte lidt på… Jeg har jo hørt at New York er et dårlig sted hvis man gerne vil passe lidt på vægten… Kan man det? Og hvordan kan man få motion i byen? Det er vel umuligt at cykle eller løbe i blandt alle de mennesker, tænker jeg?

  Kender du forøvrigt et par gode steder at spise OG et par gode, lidt specielle steder at shoppe – både for drenge og noget til piger? Har fundet en del, men vil sætte stor pris på flere. Og er der noget man skal se? Jeg har en veninde som var i New York som sagde at hun havde brugt for meget tid på at shoppe og så for lidt.. Så kender du noget man skal se udover de traditionelle seværdigheder og et sted hvor man kan se den flotte New York skyline med lys på – jeg gætter fra Brooklyn eller New Jersey siden? 🙂

  Puhaa, alt for mange spørgsmål.. Undskylder på forhånd.

  God dag 🙂

  • Reply September 26, 2012

   FUNDA

   Det er svært at sige, for jeg bor jo i Williamsburg og jeg løber langs Kent Avenue, træner mave og ryg eller yoga hjemme i min lejlighed, da der er en masse plads til det. Så det kommer selvfølgelig meget an på hvor du skal bo. Mht. at cykle er der mange der cykler i Williamsburg, men ikke så mange på Manhattan.

   Mht. mad kan du næsten altid få en salat på restauranter og mange af supermarkederne har frisk frugt, yoghurt eller salater i små boxe man kan købe, men jeg laver nu mest mad hjemme.

   Jeg kan klart anbefale at tage forbi Opening Ceremony på 35 Howard Street, Isabel Marant på 469 Broome Street (men husk det er meget dyrere end i DK), Alexander Wang‘s Flagship store på 103 Grand Street (dette er dog billigere end i DK), Nike butikken på 6 East 57th Street, Creatures of Comfort på 205 Mulberry St, New York, NY 10012, Barneys New York på 116 Wooster Street, New York, NY 10012, Beacon’s Closet (genbrug) på 10 w 13th street new york, ny 10011 eller 88 n 11th street brooklyn, ny 11211.

   Håber det hjalp på dine spørgsmål og ellers kan du altid se alle mine indlæg fra New York under kategorien New York! 🙂

 • Reply September 26, 2012

  P. Minna

  Er du flyttet permanent til New York, Funda?

  • Reply September 26, 2012

   FUNDA

   Nej, kun for tre måneder. 🙂

 • Reply September 26, 2012

  Daisy Roadster and Coco

  I just love your skirt and the cord detail ! I see you enjoy life in New York !

 • Reply September 26, 2012

  Anna Wieterstein

  Den lejlighed du bor i, hvad giver du for den om måneden? Og hvad kan man regne med at give om måneden for en OK lejlighed i New York (Altså i Brooklyn, Williamsburg-agtig)? Din er virkelig cool og urban, jeg elsker den… Og udsigten :O

  Hvem er du egentlig i New York med? By yourself eller hvad? Kan ikke finde det rigtig på siden?

  • Reply September 27, 2012

   FUNDA

   Tak, jeg er også meget glad for lejligheden og udsigten. 🙂 Jeg bor her med min kæreste og vi giver ca. 13.500 DKK for lejligheden om måneden og det er ca. det man skal regne med at give for at få en ok fin lejlighed i NY. Vi fandt vores på Airbnb.com.